La Gala dels Garci premia 16 projectes joves

Gala Garci 2014Divendres 4 de juliol, el Districte de Sant Andreu es va vestir de festa per celebrar la III Gala dels Garci, organitzada per l’ Espai Jove Garcilaso al SAT!

Durant la vetllada es van lliurar 16 Super Garci , els guardons que reconeixen i donen visibilitat a activitats, serveis, projectes… que s’han dut a terme a Sant Andreu amb adolescents i joves com a protagonistes.

També es va aprofitar per atorgar mencions especials a equipaments juvenils que aquest 2014 fan anys: el Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (que en fa 20), els Espais Joves BocaNord i La Fontana (que en celebren 15 i 5 respectivament), el Centre d’Informació i Assessorament per a Joves (amb 30 anys de vida) i el mateix espai organitzador, el Garcilaso, que ja n’ha fet 15.

El Garci honorífic 2014 va ser per a l’Arnau Cristobal, un referent de la cultura popular al Districte de Sant Andreu i cap de Drac i Diables de la Sagrera. Se li va fer entrega per la seva trajectòria destacada i com referent jove.

Un vespre màgic amb moltes sorpreses

Els mateixos joves usuaris del Garcilaso van presentar la Gala, amb l’acompanyament de dos treballadors de l’espai, Elisabeth Saña i Toni Gassó, i la música de Amenizando Guateques.

Els joves també van encarregar-se de les actuacions de la nit, en què van mostrar tot el que han après en els tallers de dansa del ventre, hip hop, cant… de l’equipament juvenil.

Raimond Blasi, Regidor d’Adolescència i Joventut i Regidor del Districte de Sant Andreu, també hi va ser present, així com altres professionals en l’àmbit de la joventut, que no es van voler perdre la festa.

Guanyadors dels Super Garci 2014

Són moltes les iniciatives juvenils que s’han portat a terme a Sant Andreu aquest curs 2013-2014, i que s’han volgut reconèixer amb la Gala dels Garci.

Tots els projectes nominats, un total de 68, van ser seleccionats per una comissió formada per entitats i tècnics de serveis a les persones del Districte.

Finalment, els guanyadors en les 16 categories dels Super Garci d’enguany han estat:

Aquesta entrada es va publicar a Destacat.