La gala dels Garci

El Districte de Sant Andreu es vesteix de Gala, serà a les 19:00h del dia 2 de juliol al SAT Teatre, l’Espai Jove Garcilaso organitza aquests premis per primer cop amb la intenció de fer menció i reconèixer les diferents activitats, serveis, projectes, entitats de tot el Districte … on els adolescents i els joves són els protagonistes.

I és que són moltes les iniciatives juvenils que durant tots aquests anys s’estan portant a terme en aquest Districte de la ciutat de Barcelona, i aquest 2012 amb la Gala dels Garci es crearà l’escenari que ho farà visible. El projecte més solidari, el més participatiu, amb més història, amb més creativitat, la dansa més popular, l’entitat més compromesa, … un munt de categories que faran de la Gala dels Garci un esdeveniment inoblidable per tot aquells que vulgui assistir.
Una Gala presentada per La Jarra Azul entitat de teatre amb una trajectoria de més de 10 anys, amb l’acompanyament musical del Taller de músics – Escola superior d’estudis musicals, amb més de 25 categories de premis, més de 60 mencions, i diverses actuacions de dansa, un vespre màgic amb moltes sorpreses.
Per venir a la Gala, és necessari reservar l’entrada a través de l’Espai Jove Garcilaso, pots seguir l’esdeveniment a través de facebook i twitter.