Motion & Emotion – Activitats de l’Aquí t’escoltem

Tallers i activitats en grup:

Tallers gratuïts per aprendre més sobre tu mateix/a, adquirir noves habilitats, treballar l’autoestima, l’assertivitat i compartir experiències amb altres joves des dels temes que més t’interessen, vine a proposar-los!

 

TALLERS DE PRIMAVERA:

Ja tenim aquí les activitats de primavera de l’Aquí t’escoltem!

Si vols participar en la part tècnica, ajudar-nos amb la indumentària o la caracterització  de la 6ª Gala dels Garci, parlar sobre sexualitat o entrenar el teu cos i les teves emocions a través d’un espai de investigació d’accions físiques i moviment, no et perdis les activitats d’aquest trimestre:

 

– Joves Artistes Creant! (JAC)

Vine a participar en la part tècnica, ajudar-nos amb la indumentària o la caracterització  de la 6ª Gala dels Garci!

Tots els dimarts de 18 a 20h.

Cal inscripció prèvia.

Què es la Gala dels Garci?
El Districte de Sant Andreu es vesteix de Gala un cop a l’any per tal de mencionar i reconèixer les diferents activitats, serveis, projectes i entitats de tot el Districte on els adolescents i els joves són els protagonistes.
Aquest escenari es idoni per donar l’oportunitat a joves per crear una producció artística que presenti els premis que s’entreguen a la Gala.

Què s’ha fet en edicions anteriors?
En el següent link podràs trobar el fotoreportatge de la gala anterior on un grup de 15 joves van crear un musical amb l’ajuda d’una professional especialitzada en arts escèniques:
espaijovegarcilaso.org/arriba-la-gala-dels-garci-2016/

 

– Motion & Emotion

Un cos que salta, gira, es retorça… què puc fer amb el?

El taller està pensat per a totes aquelles persones, nois i noies de 17 a 20 anys aprox. que tinguin inquietuds, ganes, curiositat per a profunditzar en el moviment i experimentar totes aquelles emocions que produeix el mateix,  mitjançant un entrenament basat en les accions físiques, la recerca personal i l’art de manera conjunta.

Tots els dimecres de 18 a 20h, a partir del 12 d’abril endavant.

Cal inscripció prèvia.

Reserva la teva plaça enviant un correu a: Garcilaso_aquitescoltem@bcn.cat

 

– Sex-Game

Preguntes… confessions… proves… vols parlar sobre sexualitat amb gent de la teva edat? Fem-ho divertit i juga al Sex-game, un joc de taula amb premis especials!

El primer dilluns de mes, 3 d’abril, 8 de maig i 5 de juny, de 18 a 19:30h.

No cal inscripció, vine i gaudeix!!!

Aquesta entrada es va publicar a Agenda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *