Nous clubs a l’Intercanviador

Curs nou, clubs nous! Els vols conèixer?

-Club del Dj:
Un club dedicat a la iniciació del djing, l’scratching i el turntablism. En ell aprendrem a mesclar cançons, tant amb mitjans analògics com el vinil, com amb mitjans digitals. A més gaudirem d’experimentar amb tècniques com rascar el vinil i la creació de música en directe.
Cartell club del Dj

-Club de teatre:
Amb aquest club experimentarem la modalitat del teatre de l’oprimit centrat en una temàtica d’última tendència: les noves masculinitats. De tractament social, reflexiu, crític i amb un transfons transformador, es treballarà mitjançant dinàmiques i jocs, sense guions ni límits.
Amb la col·laboració del SAH (servei d’atenció als homes)
cartell club de teatre

-Club de Càmeres i Acció:
Un projecte innovador i d’experiència en primera mà: aquest club apropa la creació documental amb material professional als joves per a que portin la seva visió del barri a la pantalla. Acompanyats per professionals del sector, sortiran a recórrer els carrers en busca de les millors escenes.
Cartell club camères i acció

-Club Smashers:
Nascut de l’èxit del Club del Videojoc, el Club Smashers es basa en el joc de ‘Smash Bross’ de la saga de Mario per Nintendo, i consisteix en diferents modalitats de joc com torneigs, batalles i lligues. L’emoció està servida a la gran pantalla.
Cartell club smashers

Activitats de tardor 2015

flyer tardor '15

Aquesta entrada es va publicar a Destacat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *