Oberta la convocatòria del Festival Barcelona VisualSound 2018!

Dilluns, 11 de desembre de 2017, amb la publicació de les bases específiques, s’obre la convocatòria de la propera edició del Festival Barcelona VisualSound 2018. Aquesta serà la 15a edició del Festival Barcelona VisualSound.

El 15è Festival Barcelona VisualSound se celebrarà del 2 al 16 de març del 2018, impulsat per l’Ajuntament de Barcelona a través de la Regidoria d’Infància, Joventut i Gent Gran i diferents districtes de la ciutat, amb la coorganització dels Espais Joves Garcilaso, Boca Nord, La Fontana, La Bàscula, els Casals de Joves Casa Sagnier, les Corts i Palau Alòs.

Aquesta nova edició comptarà amb 3 categories en la Secció Competició:

  • Ficció
  • Videoclip
  • Documental

Les obres ja es poden començar a presentar, fins l’1 de febrer de 2018, en les 3 categories establertes en la Secció Competició: “Documental”,“Ficció” i “Videoclip”.

Cada participant podrà inscriure un màxim de 3 obres, 1 per categoria, que hagin estat produïdes a partir de l’1 de gener de 2017.

El Festival Barcelona VisualSound també ha obert les inscripcions al concurs “2 minuts en 1 dia”, que cerca el millor curtmetratge elaborat i lliurat en 24 hores a partir d’unes directrius específiques que l’organització anunciarà el 9 de març de 2018.  Per a més informació mirar a les bases específiques.

La quantia de premis establerts per a les categories a competició i el concurs arriben als 1300€ en el cas dels premis del jurat i del guardó especial “MAX 20” (destinat al millor realitzador/a menor de 20 anys). Les obres premiades pel públic rebran 450€.

Per iniciar aquesta nova edició volem compartir el vídeo promocional de la 15 edició del Festival Barcelona VisualSound 2018, realitzat per Berberecho Productions, de la mà de Kote (vencedor en dues ocasions en el certamen), amb la música d’Ominira (guanyadors de la 7a edició del Festival Brot), i el cartell promocional dissenyat per Marta Casals Marquilles (guanyadora del 2n Concurs de Cartells de Festivals per a joves).

Esperem que us agradi!!!

Font de la notícia: http://joves.bcn.cat/visualsound/blog/arrenca-la-15a-edicio-del-festival-barcelona-visualsound-2018/

Aquesta entrada es va publicar a Destacat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *