PROGRAMACIÓ IN-FORMA’T JOVES SANT ANDREU!

 

 

Des de Joves Sant Andreu us volem presentar la nostra programació de l IN-Forma’t! Campanya d’orientació acadèmica per joves organitzada pels serveis de Joves de BarcelonaEs realitzaran múltiples activitats gratuïtes amb l’objectiu de treballar l’autoconeixement, la presa de decisions i l’oferta educativa existent.

 

LA JORNADA DE CICLES FORMATIUS DE SANT ANDREU. El divendres 23 de Febrer de 10:00h a 14:00h a l’Espai Jove Garcilaso es realitzarà la jornada de Cicles Formatius amb la següent programació:
Aquesta jornada està pensada perquè les joves es puguin apropar a totes aquestes famílies professionals. Participaran de les ponències professorat i alumnat que està impartint classe o cursant un grau d’aquestes famílies professionals. L’objectiu és generar un espai on les joves que participin de les jornades puguin conèixer experiències de primera mà i preguntar a les ponents tots aquells dubtis que tinguin!
 
Si esteu interessades en realitzar una inscripció com a grup-classe, contacteu amb nosaltres i us facilitarem un document per realitzar aquest tipus d’inscripció.

Pel que fa les inscripcions individuals a la jornada:
Link inscripcions individiuals –> https://inscripcions.barcelona.cat/cf_santandreu

 

QUÈ ÉS UN PFI?

Sessió on comptarem amb professorat i alumnat participant de PFI i explicaran de primera mà la seva experiència viscuda en els Programes de Formació i Inserció. D’entre moltes    temàtiques, tractarem: continuïtat de PFI (sortides acadèmiques i laborals), continguts formatius, diferència entre cursar-lo a escola o entitat, experiències              en           pràctiques, etc.


Link inscripció: https://inscripcions.barcelona.cat/quees_pfi60792900/

Per inscripció grupal contactar amb Joves Sant Andreu.

 

A QUÈ EM VULL DEDICAR?

Presentació de l’exposició d’autoconeixement realitzada des de Joves Sant Andreu. Serà una expo pensada perquè les joves puguin reflexionar al voltant de la seva situació respecte els estudis. L’objectiu és que puguin descobrir quins són els seus gustos, aptituds i coneguin l’oferta formativa per descobrir els itineraris que poden seguir. També hi haurà espais de reflexió compartida en l’aspecte emocional. Tot i que la data d’estrena sigui l’1 de Febrer a les 18:00, l’exposició estarà disponible al llarg de la Campanya In-Forma’t i es podrà venir a visitar en grups. En aquest cas, poseu-vos en contacte amb nosaltres. 

 


 

Link inscripció: https://inscripcions.barcelona.cat/descobreix_interessos-ca/

Per inscripció grupal contactar amb Joves Sant Andreu.

 

 

APRÈN IDIOMES

Activitat on participaran diferents agents que treballen l’aprenentatge d’idiomes a la ciutat. Seran recursos públics i estarà pensada en format de taula rodona perquè els diferents agents educatius puguin explicar quina és la seva proposta formativa.


 

Link inscripció: https://inscripcions.barcelona.cat/apren_idiomes/

Per inscripció grupal contactar amb Joves Sant Andreu.

 

ACTIVITAT PER FAMÍLIESLink inscripció: https://inscripcions.barcelona.cat/families_santandreu/

Per inscripció grupal contactar amb Joves Sant Andreu

Aquesta entrada es va publicar a Destacat.