Puja a l’escenari del “Rough Diamonds”, el concurs de danses urbanes per a joves!

Participeu en tallers de dansa urbana? Aquesta és la vostra oportunitat de mostrar el vostre talent! Del 24 de gener al 24 de febrer, apunteu-vos al “Rough Diamonds” i que flueixi l’energia!

 

Si amb les primeres notes no pots evitar deixar-te portar pel ritme…

Si el moviment et recorre imparable dels peus al cap…

Si el “flow” és superior a les teves forces…

Ets un diamant en brut!

Crida als teus amics/gues i apunta’t al “Rough Diamonds”, el concurs coreogràfic de dansa urbana per a joves que enguany arriba a la seva 7a edició; 7 anys donant suport a ballarins i ballarines amb autèntica passió pel hip hop, el K-pop, el shuffle, el funky, el break…


Qui pot participar al concurs?

El certamen s’adreça a grups de joves de 12 a 20 anys, que participeu a tallers de danses urbanes a equipaments municipals -com els Espais Joves o els Centres cívics- o a instituts de Secundària de Barcelona. En queden, doncs, exclosos grups d’escoles privades de dansa.


Com podeu inscriure el vostre grup?

Les inscripcions al “Rough Diamonds” 2019, es troben obertes del 24 de gener al 24 de febrer.

Podeu presentar-vos a una de les dues categories a concurs:

 Júnior: per a grups en què el 75% dels i les components teniu entre 12 i 15 anys.

 Absoluta: per a grups en què el 75% dels i les components teniu entre 16 i 20 anys.

Es prioritzaran els grups formats per 5 o més membres.

Si teniu més de 20 anys, també se us donarà espai per exhibir el vostre talent, però fora de competició.

En qualsevol cas, identifiqueu qui és la persona responsable o representant del vostre grup: pot ser la vostra tallerista, professor/a o dinamitzador/a, el/la jove major d’edat del grup… Ell/a serà qui haurà de formalitzar la inscripció a través del formulari digital, on cal indicar la música en què basareu la vostra coreografia.

 

Defenseu les vostres coreografies!

A principis del mes de març es comunicaran els grups admesos a concurs, valorant l’ordre d’inscripció i el nombre de participants, en total i en cadascuna de les categories.

Aprofiteu per assajar i acabar de polir la vostra proposta per tenir-la a punt el dissabte 16 de març, dia en què haureu de donar-ho tot al públic del “Rough Diamonds” (lloc pendent de concretar)!

De 17 a 20h, els grups anireu pujant a l’escenari en l’ordre que decideixi l’organització, tenint en compte criteris tècnics i/o d’ordre d’inscripció. Un jurat de professionals de la dansa i la dinamització juvenil, valorarà les vostres actuacions en directe.

 

Quins premis estan en joc?

Pendents de tancar l’obsequi corresponent a cada guardó*, es pot avançar que se n’atorgaran tres:

— Premi a la posada en escena, al grup que demostri tenir presència a l’escenari, amb actitud d’equip, companyonia i “bon rotllo”.

— Premi a la tècnica i coordinació, al grup que demostri el domini de la tècnica de la seva modalitat de ball i la coordinació de tots i totes les integrants.

— Premi al missatge i originalitat. En una coreografia pot ser tan important què es vol dir com la manera de comunicar-ho. Aquesta categoria valora l’originalitat i la innovació en transmetre el missatge de la coreografia.

* Els premis s’aniran fent públics al llarg d’aquest mes.

 

Teniu dubtes?

No deixeu de seguir totes les novetats del “Rough Diamonds” en aquest mateix web, i al Twitter i l’Instagram de Joventut.

Per a més informació, podeu contactar amb els organitzadors del concurs impulsat pel Departament de Joventut amb l’Espai Jove Garcilaso, l’Espai Jove La Fontana, l’Espai Jove Casa SagnierJAC – Joves Acció Convent del Centre Cívic Convent de Sant Agustí, i l’Eix Jove.

 

Font de la notícia: http://ajuntament.barcelona.cat/joves/ca/noticia/puja-a-lescenari-del-rough-diamonds-el-concurs-de-danses-urbanes-per-a-joves

Aquesta entrada es va publicar a Destacat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *