TARDOR SOLIDÀRIA ‘14 “Connecta’t amb la SOLIDARITAT”

La Tardor solidària és una campanya que totes les tardors es fa al districte de Sant Andreu on participen diferents associacions del barri, el seu objectiu és fer una recollida pel banc d’aliments. L’espai Jove Garcilaso un any més es suma en aquesta activitat realitzant aquestes activitats:

Renova la teva roba: Recollida de roba peces de roba juvenil.
No s’accepten roba infantil, roba interior, roba de dormir, sabates o peces en mal estat. A partir dels 12 anys. Del 10 al 18 de Novembre a les 16h.

Taller de pintura de mocadors solidaris i preparació de la flash mob: 
Es pintaran uns mocadors i es farà un assaig de la flash mob. Poden participar joves d’entre 12 fins a 35 anys. El professor de ball serà SUAN! Es farà el dia 12 de Novembre a les 18:00h.A la plaça Virgina Woolf

Pecha-Kucha, exposició visual de projectes: Exposició de projectes en format visual (20 imatges en 20 segons).A partir dels 12 anys. Dia 13 de novembre, a les 19h.

Acte central de tardor solidària a Plaça Orfila. Flashmob i coreografia grups de dansa de l’espai jove. 15 de novembre de 17 a 19h.

Mercat d’intercanvi: És el dia del “mercadillo” on hi podran intercanviar els punts que t’han donat els dies anteriors per la teva roba per unes peces diferents. 19 de Novembre a les 17:30h.

II Epic Xmas: Ludoteca oberta, jocs de rol, rol en viu, soft-combat, presentacions de noves publicacions editorials, etc. Per poder entrar al recinte i poder participar en les activitats s’ha de fer un donatiu en forma d’un aliment no perible. Dissabte 13 de desembre.

Projecció concurs d’Espots publicitaris: Entrega dels premis dels quatre espots realitzats amb diferents joves del districte. A partir de 12 anys. Dia 17 de Desembre, a les 18:00h.

 

Tutorial Flash Mob Tardor Solidària 2014

http://youtu.be/y_bMmoNOArE

TS2014 - cartell

Aquesta entrada es va publicar a Destacat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *