Treballar a botigues d’esports: DECATHLON ILLA

cartell_treballar_estiu.inddCICLE DE TREBALL DE TEMPORADA: “TREBALLAR A L’ESTIU”

 

Es tracta d’un cicle organitzat conjuntament amb la Xarxa de Punts d’Informació Juvenil de tota la ciutat de Barcelona i amb la col·laboració de Barcelona Activa.

Els objectius d’aquesta campanya és millorar les oportunitats de recerca de feina dels joves d’entre 16 i 35 anys; i donar a conèixer els sectors productius on augmenta la contractació de personal de temporada d’hivern i d’estiu i facilitar als joves el contacte amb aquestes empreses.

 

 


Treballar a botigues d’esports: DECATHLON ILLA

Dimecres 20 d’Abril a les 18h

 

cartell decathlonAdrián Sánchez (responsable de Fitness de la botiga Decathlon L’Illa Diagonal) i altres responsables de l’empresa t’expliquen el tipus de feines que pots desenvolupar en un comerç esportiu, els perfils professionals que valoren les empreses en fer la contractació i on publiquen les ofertes quan busquen nous candidats.

 

Els i les assistents participaran en una dinàmica de grup per treballar aquest estiu amb Decathlon, i, en finalitzar l’activitat, podran lliurar el seu CV (sempre que siguin majors d’edat).

 

Apunta-t’hi i accedeix als processos de selecció d’aquesta cadena d’establiments de grans superfícies, dedicada a la venda i distribució de material esportiu.

Aquesta entrada es va publicar a Agenda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *