Una gran Gala dels Garci

La tarda del 12 de juliol va tenir lloc la II edició de la Gala dels Garci, una gala que té com a objectiu nominar i fer visibles els projectes del  Districte de Sant Andreu on els adolescents i joves són els protagonistes.

Les fotos del fotocall de la Gala les trobareu al facebook de l’Espai Jove Garcilaso.

Aquest any els guanyadors del Garci en la secció de projectes  han estat: Lipdub de la Sagrera per projecte participatiu, Blanco de estar hart@ per projecte creatiu, No Somos Parados per projecte consciència social,Why violence? per la categoria de projecte cultural,Bon Viver de les Arts per projecte educatiu,El cicle de terror del Buque Maldito per projecte audiovisual, Associació músics per la pau i la integració per projecte musical, Associació de debats Garcilaso per entitat de viver de projectes juvenils, Futbol Interbarris per projecte d’adolescents, El pròpolis per projecte formatiu.

En la secció de Garci per barris els guanyadors van ser: Esforçat pel barri del Bon pastor, Cursa Zombie del barri de Baró de Viver, Esplai Sant Pacià pels concerts joves de la festa major de Sant Andreu, Setmana Jove de la Trinitat Vella, Associació Art Terapia pel barri del Congrés Indians, la Nit Jove del Barri de Navas i la Comissió de Festes per la nit jove del barri de La Sagrera.

Les mencions especials van ser per Arsomnia i el Dj Naix que van fer  la presentació de la Gala.

La nit també va nomenar al Garci honorífic que va ser pel Dinamitzador Juvenil Koen, una menció molt especial per la seva tasca i feina desenvolupada en aquest Districte des de fa sis anys.

Una nit màgica, inolvidable que esperem repetir tots plegats el proper any.

 

Equip dels Garci

Districte de Sant Andreu

Aquesta entrada es va publicar a Destacat.