VI Audiència Pública dels nois i noies de Sant Andreu

El passat dimecres 13 d’abril a les 11 va tenir lloc la VI Audiència Pública dels nois i noies del districte al Centre Cívic Baró de Viver amb el tema “Seguretat i ciutat. Participar és la clau”.

Aquí podeu veure el Vídeo resum de l’Audiència Pública Sant Andreu 2016 i el Rap de l’Audiència Jove 2016, on veureu com els nois i noies del districte realitzen un seguit d’activitats organitzades per l’esdeveniment a l’Espai Jove Garcilaso.

Enguany hi han participat cinc centres i un total de 190 noies i nois, han repetit l’experiència l’Institut Príncep de Vianal’Escola Sants Innocentsel SES Comas i Solà i l’Escola Gavina i s’ha incorporat l’Escola l’Esperança. Igual que en edicions anteriors s’ha fet un treball conjunt amb l’Espai Jove Garcilaso i el PIJ.

El tema central de l’audiència ha sigut Seguretat i Ciutat, en torn d’aquest tema el manifest que s’ha presentat és el fruit de la feina dels alumnes i professors d’aquests cinc centres que ja s’havien reunit a la Trobada d’Intercentres de principis de març. El manifest reflexiona sobre el concepte de seguretat, els diferents models de seguretat, la seguretat que volem al districte i recull propostes de millora.

Un any més, entre tots i totes, s’ha treballat l’Audiència potenciant els valors com el respecte, la participació, la inclusió, el compromís i l’apoderament dels joves i les joves en les decisions de la seva ciutat i districte. La trobada ha estat un èxit i és un motiu de satisfacció pel Districte.

A continuació us mostrem la galeria de fotos del seguiment de les activitats de l’Audiència Pública, realitzades a l’Espai Jove Garcilaso.

Aquesta entrada es va publicar a Destacat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *