Xerrada informativa Casal Intercultural d’estiu per a joves 2016

TENS JOVES AL VOLTANT INTERESSADES A FORMAR PART D’UNA EXPERIÈNCIA LÚDICA DE CONVIVÈNCIA EN DIVERSITAT? QUE VINGUIN AL CASAL INTERCULTURAL!

El casal intercultural és una experiència lúdica de diàleg intercultural que sorgeix de la voluntat de posar en contacte joves nouvingudes amb nois i noies, de famílies tant autòctones com migrades que portin força temps al país, que puguin adoptar el paper d’agents d’acollida.

A través del teatre, la música, debats i, sobretot, descobertes personals i sobre la resta del grup, el casal intercultural suposa un contenidor d’experiències positives que, davant de conflictes vinculats a la diferència entre persones, sigui o no per motius culturals, ajudi les joves a resoldre’ls de manera constructiva.

Durant el casal, farem una sortida d’un dia per Barcelona, dinàmiques de teatre de les oprimides, jocs i activitats per fomentar el diàleg a partir de la música. Treballem amb perspectiva de gènere i en el respecte a la diversitat de creences i d’opcions sexuals.

El casal s’orienta a tot tipus de joves: nouvingudes, amb una xarxa social més feble, autòctones o de qualsevol procedència.

Aquest juliol repetim l’experiència i ens agradaria que facis arribar la informació als nois i noies entre 14 i 18 anys del teu entorn que puguin estar interessades en formar-ne part!
Activitat gratuïta! (places limitades)

Dates: del 4 al 14 de juliol

Horari: cada dia de 10:00 a 13:30h. El divendres 8 de juliol, de 10:00 a 17:00h

Lloc: Espai Jove Garcilaso (Barcelona). Hi ha opció de becar les T-10 de metro

Per fer una primera presa de contacte amb la proposta, esperem les joves interessades a la xerrada informativa del casal, el dijous 16 de juny, a les 17:30h, a l’Espai Jove Garcilaso. Cal apuntar-se a la sessió informativa!

casal joves

Aquesta entrada es va publicar a Agenda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *