XIX Concurs de fotografia GAG. Associació «Grup d’Amics Gais, Lesbianes, Trans* i Bisexuals» (GAG)

Temàtica:
Les fotografies hauran de versar sobre un fet, situació o circumstància que aconsegueixi expressar amb especial sensibilitat i habilitat les diferents maneres de visibilització LGTBIQ+ (Lesbiana, Gai, Trans, Bisexual, Intersexual, Queer, Asexual i altres dissidències sexuals i de gènere).

Participants:
El concurs és obert a qualsevol persona que compleixi els requisits establerts en aquestes bases, professional o amateur, resident a l’estat espanyol, amb independència de la seva nacionalitat.

Podeu consultar tota la informació del Concurs, així com les bases a: https://www.amicsgais.org/l-associacio-gag/projectes/xix-concurs-de-fotografia-lgtbiq-gag-bases-2023/

_______________________________

XIX Concurso de Fotografía GAG. Asociación «Grup d’Amics Gais, Lesbianes, Trans* i Bisexuals» (GAG)

Temática:
Las fotografías deberán versar sobre un hecho, situación o circunstancia que consiga expresar con especial sensibilidad y habilidad las diferentes formas de visibilización LGTBIQ+ (lesbiana, gay, trans, bisexual, intersexual, queer, asexules y otras disidencias sexuales y de género).

Participantes:
El concurso está abierto a cualquier persona física que cumpla los requisitos establecidos en estas bases, profesional o amateur, residente en el Estado Español, con independencia de su nacionalidad.

Podéis consultar toda la información del Concurso, así como las bases en: https://www.amicsgais.org/es/la-asociacion-gag/proyectos/xix-concurso-de-fotografia-lgtbiq-gag-bases-2023/

Aquesta entrada es va publicar a General.