Segon concurs fotogràfic a l’Espai de Trobada de l’Intercanviador

Quatre parets, un sostre i un terra poden contenir moltes coses. Ja poden ser casa nostra o més acuradament la nostra habitació; també poden ser un restaurant o un magatzem, una tenda de moda o un espai lúdic i d’oci. Però el què passa dins d’aquestes quatre parets, un sostre i un terra, ho decidim nosaltres. Per això decidim i reivindiquem que… a partir d’ara, l’Espai de Trobada de l’Intercanviador Jove de l’Espai Jove Garciaso es declara: ESPAI LLIURE DE VIOLÈNCIA!

I per començar fem la següent proposta:

2n CONCURS FOTOGRÀFIC #espailliuredeviolencia

Què és?

Òbviament, un concurs fotogràfic, sí, però que va sobre les diferents temàtiques mensuals que anirem proposant. Aquestes temàtiques estaran relacionades amb les diverses formes de violència que ens rodegen (cada mes us direm de quin tipus de violència volem que tractin les fotografies).

Com s’hi participa?

És tan senzill com pujar una fotografia que reflexi la temàtica escollida per aquell mes a un compte d’Instagram, i etiquetar el perfil @espaijovegarcilaso amb el hashtag #espailliuredeviolencia i el hashtag corresponent del mes.

I què guanyo?

Participar és sempre de per sí un premi. Però hi ha tot tipus de persones, i potser això no satisfà a depèn qui. Així que una vegada al mes s’exposaran 20 fotografies escollides pel jurat. Aquestes 20 fotografies seran una selecció de totes aquelles que ens aneu enviant. L’exposició de les fotos serà a l’Espai de Trobada de l’Intercanviador Jove. D’aquestes 20 fotos s’escolliran 3, que seran les premiades i estaran tot l’any en una exposició permanent. Al final de curs, d’entre totes les premiades s’escollirà la “millor” de totes, que serà premiada a la Gala dels Garcis 2017 amb un Supergarci.

I, hi ha alguna cosa més?

És clar! Cada mes, coincidint amb les entregues dels tres primers llocs per temàtica, es proposarà un debat obert, activitat o taller per entendre millor la violència de la que volem parlar i les opinions que hi ha al voltant.

 

El segon tema que abordarem hem decidit relacionar-lo amb el 25 de Novembre: Dia Internacional de la Eliminació de la Violència Contra la Dona. L’hem anomenat #NOPERSERDONA, i arranca el 20 d’Octubre, per acabar el 22 de Novembre, amb el debat i l’exposició el 24 de Novembre.  Per tant, quan es faci un fotografia etiquetarem @espaijovegarcilaso #espailliuredeviolencia #noperserdona.

 

Així que ja saps, animat a ajudar-nos a fer de l’Espai de Trobada un Espai Lliure de Violència.

 

Consulteu les bases del concurs a través del següent enllaç: bases-concurs-instagram

concurs-instagram

Aquesta entrada es va publicar a Destacat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *