Demostra el teu talent en el XII Concurs Fotogràfic del GAG


xii
El Grup d’Amics Gais, Lesbianes Transsexuals i Bisexuals de Barcelona ha organitzat la dotzena edició del seu concurs fotogràfic sobre visibilitat LGTBI en el qual pot participar tothom independentment del seu lloc de residència o el seu nivell de coneixement de la fotografia. 

Tant si és la teva professió o una de les teves aficions, el Grup d’Amics Gais, Lesbianes Transsexuals i Bisexuals de Barcelona vol que li mostris el teu domini de la fotografia i el teu suport a la visibilitat LGTBI.

Per aquesta raó, l’associació ha obert el període de recepció de treballs fotogràfics per al seu XII Concurs de Fotografia, que està obert a totes i tots els amants de la fotografia independentment del seu lloc de residència o el seu nivell de coneixement en aquesta disciplina.

Fins al proper 26 de novembre el GAG rebrà i valorarà els treballs presentats a la convocatòria, que han de reflectir qualsevol tipus de visió de la homo, bi, trans o intersexualitat, ja sigui de manera poètica o en reportatge.

 

Com puc participar?

  • A la convocatòria pot presentar-se qualsevol fotògrafa o fotògraf professional o amateur, resident a Espanya, amb independència de la seva nacionalitat.
  • El tema de les fotografies ha de versar sobre un fet, situació o circumstància que aconsegueixi expressar amb especial sensibilitat i habilitat les diferents maneres de visió LGTB.
    • Es poden presentar fotos inèdites en color o en blanc i negre sobre paper. Màxim tres fotografies per participant.
  • Les imatges han d’estar codificades en un arxiu de format JPEG i han de tenir una resolució mínima de 1500 píxels per 2000 píxels.
    • Amb cada foto presentada al concurs, el o la participant inclourà en el correu les següents dades: Títol de l’obra, nom i cognoms, DNI, adreça telèfon de contacte, adreça de correu electrònic.
  • El termini de recepció de les fotografies serà fins el 26 de novembre del 2016.
  • La inscripció és totalment gratuïta.
  • Les obres s’enviaran per correu electrònic a l’adreça amicsgais@amicsgais.org. Si s’envia més d’una foto, s’haurà de fer en un correu electrònic diferent per a cada una.

 

¿Què em puc portar?

Després de l’anàlisi i valoració de les imatges per un jurat de reconegut prestigi en el món de la fotografia i el moviment LGTBI, s’atorgarà un premi a la millor fotografia dotat amb 100 euros.

El veredicte es farà públic al web del GAG i serà comunicat personalment a l’autora o autor premiat. Totes les obres admeses a concurs seran publicades al web de l’associació.

A més, una selecció d’aquestes obres serà objecte d’una exposició pública al Centre Garcilaso (C / Garcilaso, 103, Barcelona) del 16 de desembre del 2016 al 8 de gener del 2017.

Si t’ha interessat i tens qualsevol dubte sobre les bases del concurs, pots consultar amb l’organització en amicsgais@amicsgais.org, el 620.55.07.68 (de 16h a 19h) ia la web amicsgais.org

Aquesta entrada es va publicar a Destacat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *