Campanya “In-Forma’t” (Gener-Març 2015)

foto_expo_1

La campanya “In-Forma’t” pretén facilitar als adolescents i joves de Barcelona tota la informació, l’orientació i l’assessorament de l’oferta educativa de la ciutat i dels possibles itineraris formatius. Durant la campanya “In-Forma’t” es portaran a terme diverses activitats per tota la ciutat de Barcelona. Concretament, el PIJ Garcilaso oferirà diferents propostes únicament al districte de Sant Andreu, algunes de les quals són les següents:

 

 

Tot sobre les proves d’accés
Dimarts 17 de febrer, 17.30 h – Biblioteca Trinitat Vella
Les proves d’accés són un procés que permet acreditar unes aptituds mínimes per accedir posteriorment a uns estudis determinats. En aquesta sessió s’explicaran tots els tipus de proves que hi ha actualment, les fases de cada procés, la seva estructura i qualificació, com i on es poden preparar… Si vols seguir estudiant però no saps en quin grau estàs, aquesta és la teva xerrada!

 

El meu demà el trio jo!
Dimecres 25 de febrer, de 17.30 a 19.00 h – “Aquí t’escoltem”, Espai Jove Garcilaso
Encara no tens clar què vols ser de gran? Nosaltres tampoc ho sabíem… Vine i t’ajudarem a trobar el camí més adient per a tu. Si tens de 16 a 21 anys, aquest és el teu espai, on coneixeràs i potenciaràs les teves habilitats. T’esperem!

 

Jornades d’Hoteleria i Turisme
Dijous 12 de març, de 17.00 a 19.30 h – Espai Jove Garcilaso
Apropa’t a conèixer durant una tarda quin és el teu itinerari més adient en l’àmbit de l’hoteleria i el turisme. Oferirem sessions explicatives de tots els nivells d’estudi actuals: programes de formació i inserció (PFI), cicles formatius de grau mitjà i de grau superior, estudis universitaris, i fins i tot formació no reglada; tot ho exposaran docents de centres educatius, joves estudiants, assessors acadèmics i alts càrrecs d’empreses del sector. Per concloure l’acte gaudirem d’un menú degustació.

Aquesta entrada es va publicar a Destacat.