Nova programació de tallers audiovisuals

Consulta la nova programació d’aquest trimestre sobre els tallers audiovisuals.

 

Són tallers d’una hora i mitja de durada i 10 sessions; el preu és de 60 euros (*amb carnet de l’Espai Jove, 45 euros). Grups tancats de 8 persones.
1. Taller de fotografia d’alta qualitat. RAW
El curs s’adreça a fotògrafs i a amateurs avançats que volen descobrir totes les possibilitats de treballar amb el format RAW de les càmeres. El curs permetrà als assistents conèixer totes les eines i els avantatges que suposa treballar en aquest format i fer el processament amb els diferents programes. Professors: Marcos Miguélez i Javier Miguélez.

 

2. Crea el teu àlbum de fotografia
Destinat a persones interessades a fer àlbums de les seves col·leccions de fotografia: viatges, aniversaris… Cada alumne ha de portar les seves fotografies per elaborar el primer àlbum. Professors: Marcos Miguélez i Javier Miguélez.

 

3. Introducció al Photoshop
Per aquells que vulguin millorar les seves imatges utilitzant Photoshop. El seguiment del curs permetrà a l’alumne aprendre l’ús de les eines més importants del programa, així com diverses eines de retoc i gestió de fotografies. Professors: Marcos Miguélez i Javier
Miguélez.

 

4. Iniciació a la fotografia digital rèflex
Destinat a persones interessades a aprendre i millorar les seves fotografies. Durant els tallers es desenvoluparan sessions teòriques amb exercicis pràctics. Professors: Marcos Miguélez i Javier Miguélez.

 

5. Taller de curtmetratge
En aquesta formació aprendràs les diverses fases tècniques i creatives per elaborar un curtmetratge. Des de la creació i el desenvolupament de la idea fonamental fins al muntatge final del curt. Es treballarà cadascuna d’aquestes fases amb l’objectiu final de crear un curtmetratge col·lectivament.

 

6. Taller Adobe Premiere
Formació que té com a objectiu conèixer a fons el funcionament del programa Adobe Premiere. Des del més bàsic fins a les eines d’edició més avançades. Els participants treballaran les edicions conjuntament per tal de crear una peça audiovisual final entre tots.

 

7. Taller de fotoreportatge
Destinat a persones que vulguin estimular la creació de relats a través de la fotografia com a eina d’investigació a partir de la realitat. En aquesta formació aprendràs a narrar històries per mitjà de fotografies que comuniquin i expressin allò que proposes, a desenvolupar la visió fotogràfica i a treballar amb la fotografia com a eina comunicativa. Professors: Marcos Miguélez i Javier Miguélez.

 

Informa’t també de la resta de tallers que oferim a l’Espai Jove Garcilaso: https://espaijovegarcilaso.org/tallers/

Aquesta entrada es va publicar a Destacat.