CERCLE DE PERCUSSIÓ (posposat)

Un Cercle de Percussió és una experiència sensorial que posa a tothom en una mateixa rotllana, sense fer diferències ni d’edat, sexe, estament social, procedència cultural o religiosa, ni tampoc de “nivell musical”, per posar en comú la creativitat i l’esperit de cadascú i generar una orquestra de percussió.

Com funciona? Mitjançant diferents jocs, patrons i tècniques, i amb llenguatge no verbal, el facilitador genera i proposa un seguit de codis i suggeriments per tal que el grup es desenvolupi de forma individual i grupal, i es coneguin paràmetres com el timbre dels elements, figures rítmiques, mètriques, dinàmiques (fort i fluix), accents, tocar i no tocar, el “pertànyer” al grup, etc.

La naturalesa no verbal de la música la converteix en un mitjà de comunicació universal, un estímul únic per penetrar en el nostre cos. La pràctica grupal de la percussió ens aporta un sentiment de pertinença al grup que fa que aquest esdevingui un lligam potent entre els participants durant la seva pràctica. No es requereixen coneixements musicals, únicament ganes de passar-ho molt bé.

Requisits:

Descarrega-te’ls aquí:

DECLARACIÓ RESPONSABLE

DRETS D’IMATGE (català) / DERECHOS DE IMAGEN (castellano)

 

  • Tindran prioritat les persones que s’apuntin a més d’una activitat
  • Les places són limitades, així que uns dies abans us enviaran un correu electrònic i/o whatsapp confirmant-vos la plaça.

 

Aquesta entrada es va publicar a Agenda.