Diàlegs ATE: La interseccionalitat en les intervencions educatives amb joves. Mirada introspectiva

Des de l’Aquí t’Escoltem us convidem a la propera edició dels Diàlegs ATE,“La interseccionalitat en les intervencions educatives amb joves. Mirada introspectiva”, que tindrà lloc el proper dimecres dia 11 de març, de 9.45 a 14h a l’Espai Jove Boca Nord.
Els Diàlegs ATE són un espai de trobada i relació entre professionals que treballem en l’àmbit socioeducatiu amb joves i adolescents. Volem facilitar l’intercanvi d’experiències i el debat sobre la pròpia pràctica professional, així com generar espais d’aprenentatge i formació. 
Enguany, l’eix temàtic que lliga les tres jornades és: Els racismes en les intervencions educatives amb joves. En aquest sentit, ens agradaria promoure la reflexió i l’autoanàlisi de la nostra intervenció, visualitzar els racismes que pateixen els joves i conèixer recursos, serveis i entitats del territori.
Us demanem que feu extensiva la difusió a totes les persones a qui pugui resultar interessant la proposta. Per aquesta edició, les preinscripcions seran fins el dilluns 2 de març a través de formulari online: FormulariCAT   FormulariES

A partir del 3 de març, us confirmarem les inscripcions, que seran concedides per ordre d’arribada. En el cas que estigueu en llista d’espera, si hi ha baixes dels inscrits, us avisarem.

Aquesta entrada es va publicar a Destacat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *