Fi inscripcions Rough Diamonds

Teniu “flow”? Demostreu-ho al Rough Diamonds, el concurs coreogràfic de dansa urbana per a joves

Cultura. Hip hop, K-pop, shuffle, funky, break… sigui quin sigui l’estil que més “us tira”, apunteu-vos a la 8a edició del Rough Diamonds. En la selecció de grups es tindrà en compte l’ordre d’inscripció, així que no espereu més i apunteu-vos-hi ja!

La tarda del dissabte 18 d’abril tens una cita amb les danses urbanes al Parc central de Nou Barris.

Apropa’t-hi,  ja sigui com a públic per al·lucinar amb el talent jove o, molt més divertit, atrevint-te a pujar a l’escenari per defensar una coreografia amb la teva colla.

Vols participar amb un grup? 

Per participar com a ballarins i ballarines us cal, en primer lloc, tenir entre 12 i 20 anys, i estar apuntats a un taller de danses urbanes a un equipament municipal -com un Espai Jove o un Centre cívic- o a un institut de Secundària de Barcelona. Per tant, no us hi podeu apuntar si sou d’una escola privada de dansa.

En segon lloc, entre tots i totes heu de decidir qui és la persona responsable o representant del vostre grup: pot ser la vostra tallerista, professor/a o dinamitzador/a, el/la jove major d’edat del grup…

Ell/a haurà d’omplir, entre el 17 de febrer i el 13 de març, el formulari d’inscripció al Rough Diamonds 2020.

Alerta! Es prioritzaran els grups formats per 5 o més membres. A més, el criteri de selecció atendrà a l’ordre d’inscripció, així que és important que us apunteu tan aviat com pugueu i no espereu a l’últim moment. 

Quan us inscriviu, haureu d’indicar la música en què basareu la vostra coreografia i a quina de les dues categories a concurs us presenteu:

— Júnior, per a grups en què el 75% dels i les components teniu entre 12 i 15 anys.

— Absoluta, per a grups en què el 75% dels i les components teniu entre 16 i 20 anys.

Si teniu més de 20 anys, també se us donarà espai per exhibir el vostre talent, però fora de competició.

Quins premis estan en joc?

El 18 d’abril, els grups seleccionats anireu pujant a l’escenari en l’ordre que decideixi l’organització, tenint en compte criteris tècnics i/o d’ordre d’inscripció.

Un jurat de professionals de la dansa i la dinamització juvenil, valorarà les vostres actuacions en directe.

Resta pendent de tancar l’obsequi corresponent a cada guardó*, però es pot avançar que se n’atorgaran tres:

— Premi a la posada en escena, al grup que demostri tenir presència a l’escenari, amb actitud d’equip, companyonia i “bon rotllo”.

— Premi a la tècnica i coordinació, al grup que demostri el domini de la tècnica de la seva modalitat de ball i la coordinació de tots i totes les integrants.

— Premi al missatge i originalitat. En una coreografia pot ser tan important què es vol dir com la manera de comunicar-ho. Aquesta categoria valora l’originalitat i la innovació en transmetre el missatge de la coreografia.

* Els premis s’aniran fent públics al llarg d’aquest mes.

Teniu dubtes?

No deixeu de seguir totes les novetats del Rough Diamonds al Twitter, a l’Instagram de Joventut. i en aquest enllaç:

https://ajuntament.barcelona.cat/joves/ca/noticia/teniu-flow-demostreuho-al-rough-diamonds-el-concurs-coreogrzafic-de-dansa-urbana-per-a-joves

Aquesta entrada es va publicar a Agenda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *