La 10a edició del Festival Barcelona Visualsound ja és aquí

Del 3 al 17 de maig de 2013

Durant dues setmanes, els diferents equipaments municipals de Barcelona que l’organitzen (centres cívics, espais joves i casals de joves), acullen les competicions i activitats del festival, concretament a l’Espai Jove Garcilaso:

Dimecres 8 de maig a les 19:30h a la Sala d’actes: TAULA RODONA. Estratègies per a distribuir un documental en festivals a càrrec d’In-Doc Associació de Documentalistes Independents.

+info a: www.plataformaindoc.com

Dijous 9 de maig a les 18:00h. PROJECCIÓ Secció competició DOCUMENTAL. T’esperem per viure una jornada de cursa documental. Aquest any 14 peces de directors novells aspiraran al màxim guardó. Tu també tindràs veu i vot per triar el documental que més t’hagi agradat.

Dilluns 13 de maig a les 11h TALLER D’AUTODOCUMENT, activitat educativa dirigida a adolescents a càrrec de Colectivo Piloto.Cal inscripció prèvia a través d’escoles.

Dijous 16 de maig a les 19:30h XERRADA Procés d’un construció d’un documental: Nova York i els moviments activistes a l’East Village. A l’estiu de 2012 dos documentalistes comencen el seu treball a MoRUS (Museum of Reclaimed Urban Space, New York City) amb la finalitat de gravar unes càpsules que recullin la història dels moviments activistes del barri novaiorquès d’East Village, tradicionalment un barri reivindicatiu, origen del moviment Occupy Wall Street, i un punt de trobada d’artistes, pensadors i intel.lectuals. A càrrec de : Pablo Herrera, director del documental i productor independent.

+Info: www.morusnyc.org

 

 

 

 

Aquesta entrada es va publicar a General.