PIJ Mòbil

El PIJ Mòbil, es podria entendre com un servei d’informació juvenil descentralitzat en el que les informadores es desplacen a qualsevol punt del districte, per oferir una informació sota demanda prèvia. Però en aquest cas, en comptes de tractar-se d’un espai fixe setmanal, podria ser qualsevol punt del nostre districte.

Aquesta demanda d’informació juvenil pot venir de diversos serveis:

– Escoles o instituts

– Entitats juvenils (associacions, esplais i caus…)

– Serveis públics del territori que estiguin en contacte amb joves (dinamitzadors juvenils, educadors de carrer, serveis socials, treballadors/es socials, reagrupament familiar, punts JIP, centres cívics, biblioteques…)

 

Des del PIJ Garcilaso procurem mantenir un contacte estable amb aquests tipus de serveis i definir un mètode de derivació perquè els joves no es perdin pel camí: si algun servei o entitat detecta una demanda d’informació, ens fa d’intermediari amb el /la jove i acordem dia, hora i lloc per respondre aquesta consulta. Prioritzarem sempre l’atenció a grups de joves, o de joves que individualment encara no tenen prou autonomia com per desplaçar-se fins a l’equipament on està ubicat el PIJ.

 

Contacta amb:

Guillem i Eva

Dilluns i Dijous de 10:00 a 13:30h

Dilluns a divendres de 16:00 a 20:30h

Tel.: 93 256 29 59

pijgarcilaso@bcn.cat

www.facebook.com/PIJgarcilaso