Club de la feina

Es tracta d’un servei de suport i acompanyament que ofereix als i les joves orientació laboral i eines per millorar la seva recerca de feina i ocupabilitat.

El Club de la Feina està dirigit a joves de 16 a 35 anys de la ciutat de Barcelona que volen iniciar el seu procés de recerca de feina de manera activa, ja sigui per:

  • Cercar la seva primera feina
  • Trobar oportunitats laborals, ja que es troben en situació d’atur
  • Fer un canvi de sector o una millora de les condicions laborals

En qualsevol cas, si estàs cercant feina, adreça’t a un servei infoJOVE  i pregunta pel Club de la Feina. T’hi atendrà un equip proper que et facilitarà tot un seguit de recursos d’acord a la necessitat, interès o moment vital en el que et trobis.

Si estàs cercant feina i necessites suport en el procés, des del PIJ us presentem les activitats del Club de La Feina que tenim preparades aquest trimestre per ajudar-vos a moure’s en el mercat laboral.

Podreu realitzar les inscripcions en el següent link:

https://treball.barcelonactiva.cat/porta22/cat/activitats/activitatsPerArea-ws/orientaacutet.do?codiIdioma=1&idIco=5&idArea=1086&titolArea=Orienta%B4t

Si teniu dubtes per realitzar la inscripció o no trobeu l’activitat, no dubteu en contactar amb nosaltres! Us ajudarem apuntar-vos en l’activitat que us interessi.