Dispositiu de beques i preinscripcions

S’acosten les dates de beques i preinscripcions i tens dubtes en el procés de tramitació d’aquestes. No t’amoïnis! Des del Punt infoJOVE Sant Andreu et podem acompanyar en aquest procés.

Beques: Tens dubtes a quines beques pots optar? No saps quina és la documentació que has de presentar? Tampoc sap com pots tramitar una beca? Apropa’t al PIJ Sant Andreu i et donarem un cop de mà en aquest procés. Podem oferir-te des de suport en la tramitació a resoldre dubtes puntuals en la documentació a presentar.

Preinscripcions: No saps quines són les dates de preinscripcions? No saps a quin centre educatiu pots cursar els estudis que t’interessen? Necessites suport en aquest tràmit? Apropa’t al Punt infoJOVE i també t’ajudarem en aquest procés! Tractarem de donar-te els millors tips possibles per fer una bona preinscripció.

Tots aquests dubtes els podrem resoldre de manera individualitzada al Punt d’Informació. No obstant, també podem organitzar activitats grupals a demanda per tractar aquestes qüestions. Així que si ets un servei/centre educatiu del districte i esteu interessats no dubteu en contactar amb nosaltres!